tiistai 3. tammikuuta 2017

Let's go drive

Talvisaapui mutta tyyli pysyy samana päivän asu sisälsi paljon nahkaa ja kireetä sellasta. Kaikkea tuli päivän aikana tehtyä eniten ajeltu :)



Kiva päivä olisi takana mutta kylmä ei tullut. Saapa nähdä millanen asu kokonaisuus viikonlopuksi tulee päälle :)

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta

Vuosi on nyt vaihtunut eli uudet kujeet ja lisää blogipäivityksiä luvassa joten seuratkaa säänöllisesti blogiani. :)

maanantai 19. joulukuuta 2016

Tallinnassa

Joulua vietetty tallinnassa viikonloppuna vanhassa kaupungissa riitti vilskettä joulumarkkinoiden ympärillä. Koko päivä tuli käveltyä koroilla ensin laivalla nilkkureilla ja sit maihin lämpimät kiilakorolla olevat talvisaappaat. Vaikka käveltiin tyttö ystävän kanssa molemmt koroilla yli 15 kilometriä niin kummallakaan ei väsyneet jalat. Itse kyllä ihmettelin ettei itellä väsynyt mutta hyvä niin. :)

tiistai 6. joulukuuta 2016

Suutarin ystävä

 suutarista tulee lähiaikoina todella tuttu kun pitää käydä vaihtamassa korkolappuja oikein urakalla.
Nyt kun on käyttänyt eniten lemppari saappaita niin niiden korkolaput alkaa olla loppuun kulutettut :(. käyttö on siis ollut paljon.
Tällä kertaa taidan laitatuttaa noihin metalliset kantalaput, jos ne nyt kestäisi enemmän kuin pari käyttö kertaa :D

maanantai 5. joulukuuta 2016

päivän kokemuksia

Mukavapäivä kävellä ja ajaa koroilla.  koroillapäivän asu suorat housut ja uudet ihanat nilkkurit :)
Uudet nilkkurit pääsi tänään tosi testiin kun kävin tyttö ystävän kanssa shoppailemassa. Todella hyvät ovat kävellä vaikka korkoa onkin 11 cm . tunnin kävely helsinkiläisessä käupassa ei tuntunut missään eli todella hyvät kengät ovat :)

On se kivan näköstä kun ihmisillä jää suu auki kun huomaavat kuinka hyvin mieskin uskaltaa kävellä 11 cm korot jalassa. Katseita siis tuli paljon taaskin mutta huutelua ei kuulunut yhtään onneksi, kiva.

Itsestä on alkanut tuntua siltä että ihmisten näkemys siitä ketä käyttää mitäkin kenkiä on alkaneet pikkuhiljaa muuttua siihen suuntaan että uskalletaan käyttää esim nyt korkokenkiä niin kuin itekkin käytän.  Kyseisiä nilkkureita ostaessani kysyin myyjältä käykö heillä paljonkin miehiä ostamasssa korkokenkiä itselleen tai vaimoilleen/ tyttö ystävilleen. Hämmästyin suuresti kun myyjä totesi että kyllä heillä käy paljon miehiä hommaamassa korkokeniä itselleen, sekä myös totta kai paljon myös ostetaan vaimoille ja tyttöystäville hän sanoi.

itse ainakin ostan mieluusti suoraan niikkeestä kengät koska haluan kannattaa kivi jalka kauppoja varsinkin niitä joilla on vain pari liikettä.

Suoraan liikkeestä ostettuna voit sovittaa heti ja vaikka yksin ollessasi kysyä myyjältä kuinka hyvin vaikka kengät sopivat sinulle.

Oletteko ostaneet vaimolle/ tyttöystävälle tai itsellenne korkokenkiä vastatkaa vaan rohkeesti?
myös naiset uskalaisitteko ostaa miehellenne korot ?

tiistai 29. marraskuuta 2016

Uudet korot jeee

Ostin aivan ihanat uudet korkokengät tänään itelleni joulu lahjaksi 11cm piikki korkoja ja älyttämän hyvät kengät on ainakin ajaa autoa vau tykkään todella voi olla että näistä tulee uudet lempparit.

Mitä pidätte uusista koroistani kertokaa rohkeeati kuvia tulee lisää kun yhdistelen asuja :)