sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Lemppari korot ja tyyli

Olen aina pitänyt enempi saappaista ja nilkkureita. Sen takia saappaita on kertynyt jo monia, yhdet ehdottomat lempparit ovat piikkikorolliset nahka,mokka,kangas varella olevat saappaat. Joissa on noin 10cm korko

Kyseisellä saappailla tulee varmasti tänäkin syksynä paljon käyttöä niin arjessa kun juhlissa. Nahkahousut yhdistettynä kyseisiin saappaisiin sopivat todella hyvin yhteen.

Saappaat  voi onneksi yhdistää moneen eri asu kokonaisuuteen, itse tykkään yhdistää saappaita kireiden housujen ja hameiden kanssa.

Nilkkureita löytyy tällä hetkellä kahdet kiilakorolla olevat kangas kengät sekä paksulla korolla olevat nahka nilkurit. Näitä käytän näin arjessa enemmän rennommalla tyylillä. Katseitahan saan paljon, mutta se on ymmärrettä moni ei ole nähnyt ennen miestä joka käyttää naisten muotia arki pukeutumisessaan.

Illan viettoon lähdössä saa nähdä millasta huomiota herättää tämän illan typukeutumis tyyli

maanantai 19. syyskuuta 2016

syksy tulee

Huomenta kaikille, syksy tulee kovaa vauhtia ja saapas kausi alkaa. Minulta löytyy neljät erilaiset saappaat niin arki käyttöön kuin biletykseen. Syksy ja saappaat mitä parhain yhdistelmä jalat pysyvät lämpimänä ja tyyliä pystyy vaihtelemaan rajattomasti.

Kireet farkut, nahkahousut tai tyylikkäät hameet tai mekot sopivat hyvin, saappaiden kanssa niin arkikäyttöön kuin juhliin. Yhdistelkää rohkeesti erilaisia tyylejä saapaiden kanssa.

Saapas valikoimasta löytyy yhdet reisisaappaat noin 10cm korolla. Sekä kolmet polvi pituiset saappaat 10-12 koroiltaan. 
Tyylikkäimpiä saappaita  noista kolmesta ovat  Helsingistä MISu kenkä kaupasta hommatut polvipituiset saappaat missä on tehosteena nyöritys takana aivan mahtavat juhla käyttöön.

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

koroista ja muodista harrastus

Kaikki alkoi kiinostuksesta kokeilla ja oppia kävelemään koroilla. Ensimmäiset korot oli vaatimattomat saappaat noin viidensentin korolla, ne oli aivan mahtavat saappaat harjoitella kävelemään.

Mutta nälkä kasvoi kävellessä  saapaita ja muita korkoja tuli lisää ja haasteita tuli lisää paljon, aloin käyttämään korkoja julkisesti ja arjessa. Mutta vaikka aloin käyttömään korkoja julkisesti niin en ole katunut yhtään että uskalsin alkaa kokeilemaan, vaikka kommenttia tuli paljon ja se ei ollut kaunista kuuneltavaa.

Kiinostus kasvoi ja siirtyi vaateisiin, huomasin että kaikki miesten vaatteet ei sopineet naisten kenkien kanssa yhteen. Niin hommasin erilaisia vaatteita muumoassa nahkahousut ja hameita ja nahkatakin sekä erilaisia asusteita.

Nykyään käytän korkoja viikottain jopa paivitäin en kadu yhtään että olen lähtenyt kokeilemaan mihin kaikkeen uskallan.

Jokaisella on erilaisia harrastuksia minulla on tämä

Harrastus toi mukanaan muitakin vaikeuksia kuin se miten muut reakoi, kaikista haastavinta oli kertoa tyttö ystävälle mitä harrastan. Alku menikin kierrellen ja kaarrellen totuutta,mutta sitten piti uskalt kertoa harrastuksesta. Koville se otti kertoa pelkäsin että tyttö ystäväni jättää minut, mutta toisinkävi tyttöystävä pienen kysely tunnin jälkeen hyväksyi asian ja alkoi kannustamaan käyttämään korkoja niin arjessa kuin yhdessä ollessamme.

Kiitos ihanalle tyttö ystävälleni  että hyväksyi minut ja harrastukseni vaikka harrastus ei ole ihan sieltä normaalimmasta päästä. :D

maanantai 12. syyskuuta 2016

kuka olen mistä puhun

Hei olen 24 vuotias mies ja tuun puhumaan miehen näkö kulmasta, miltä tuntuu käyttää korkokenkiä arjessa. Olen käyttänyt korkoja jo jonkin aikaa, ihan julkisesti ja kokemuksia siitä miten ihmiset kokee sen miltä mies näyttää koroissa on tullut vaihtelevasti. Eniten katseita ja katseita on tullut. :) toivottavasti viihdytte juttejeni parissa.