maanantai 19. joulukuuta 2016

Tallinnassa

Joulua vietetty tallinnassa viikonloppuna vanhassa kaupungissa riitti vilskettä joulumarkkinoiden ympärillä. Koko päivä tuli käveltyä koroilla ensin laivalla nilkkureilla ja sit maihin lämpimät kiilakorolla olevat talvisaappaat. Vaikka käveltiin tyttö ystävän kanssa molemmt koroilla yli 15 kilometriä niin kummallakaan ei väsyneet jalat. Itse kyllä ihmettelin ettei itellä väsynyt mutta hyvä niin. :)

tiistai 6. joulukuuta 2016

Suutarin ystävä

 suutarista tulee lähiaikoina todella tuttu kun pitää käydä vaihtamassa korkolappuja oikein urakalla.
Nyt kun on käyttänyt eniten lemppari saappaita niin niiden korkolaput alkaa olla loppuun kulutettut :(. käyttö on siis ollut paljon.
Tällä kertaa taidan laitatuttaa noihin metalliset kantalaput, jos ne nyt kestäisi enemmän kuin pari käyttö kertaa :D

maanantai 5. joulukuuta 2016

päivän kokemuksia

Mukavapäivä kävellä ja ajaa koroilla.  koroillapäivän asu suorat housut ja uudet ihanat nilkkurit :)
Uudet nilkkurit pääsi tänään tosi testiin kun kävin tyttö ystävän kanssa shoppailemassa. Todella hyvät ovat kävellä vaikka korkoa onkin 11 cm . tunnin kävely helsinkiläisessä käupassa ei tuntunut missään eli todella hyvät kengät ovat :)

On se kivan näköstä kun ihmisillä jää suu auki kun huomaavat kuinka hyvin mieskin uskaltaa kävellä 11 cm korot jalassa. Katseita siis tuli paljon taaskin mutta huutelua ei kuulunut yhtään onneksi, kiva.

Itsestä on alkanut tuntua siltä että ihmisten näkemys siitä ketä käyttää mitäkin kenkiä on alkaneet pikkuhiljaa muuttua siihen suuntaan että uskalletaan käyttää esim nyt korkokenkiä niin kuin itekkin käytän.  Kyseisiä nilkkureita ostaessani kysyin myyjältä käykö heillä paljonkin miehiä ostamasssa korkokenkiä itselleen tai vaimoilleen/ tyttö ystävilleen. Hämmästyin suuresti kun myyjä totesi että kyllä heillä käy paljon miehiä hommaamassa korkokeniä itselleen, sekä myös totta kai paljon myös ostetaan vaimoille ja tyttöystäville hän sanoi.

itse ainakin ostan mieluusti suoraan niikkeestä kengät koska haluan kannattaa kivi jalka kauppoja varsinkin niitä joilla on vain pari liikettä.

Suoraan liikkeestä ostettuna voit sovittaa heti ja vaikka yksin ollessasi kysyä myyjältä kuinka hyvin vaikka kengät sopivat sinulle.

Oletteko ostaneet vaimolle/ tyttöystävälle tai itsellenne korkokenkiä vastatkaa vaan rohkeesti?
myös naiset uskalaisitteko ostaa miehellenne korot ?

tiistai 29. marraskuuta 2016

Uudet korot jeee

Ostin aivan ihanat uudet korkokengät tänään itelleni joulu lahjaksi 11cm piikki korkoja ja älyttämän hyvät kengät on ainakin ajaa autoa vau tykkään todella voi olla että näistä tulee uudet lempparit.

Mitä pidätte uusista koroistani kertokaa rohkeeati kuvia tulee lisää kun yhdistelen asuja :)

maanantai 28. marraskuuta 2016

Mietiskelyä

On se kivaa kun voi pukeutua ja laittautua välillä niin kuin haluaa ilman paineita. vaikka välillä mietityttää miten muut ajattelee niin en anna enään sen vaikuttaa niin paljon kuin ennen.
Kenkiäkin kun käy ostamassa niin myyjiltä saa kivasti neuvo miten eri asuja kannattaa yhdistää ja miten saan korot tuntumaan mukavilta jalkaani. kiitos avuliaille myyjille ketkä jaksaa ymmärtää että mieskin voi käyttää korkoja arjessa.
Pikku joulukausi on täydessä käynissä toivottavasti töiden lomassa pystyy nauttimaan pikku jouluista, niin miehenä kuin  naisenakin.  näin joulun ja pikkujoulun aikana huomaa että saapas kausi on täydessä käynissä kaupungilla näkee sit minkälaisia korkokenkiä upeilla koroilla ja varsilla. itsekkin aijon käyttää saappaita niin paljon kun vaan pystyy.

Millasia saappaita teltä arvon lukiat löytyy kertokaa rohkeesti.

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Talvi tuli

Pimeä aika on todella mukavaa aikaa tähän minun harrastukseen. Pimeällä uskaltaa enemmän kokeilla erilaisia tyylejä, kun puolestaan valoisaan aikaan ei uskalla pukeuta niin räväkästi. paitsi ehkä kun ajelee autolla voi heitäytyä todella rajusti myös kesällä.

Tyylillisesti nahka vaattet ovat eniten itseäni tällä hetkellä, mutta kylläse pikku hiljaa varmaan alkaa muuttua. talvi tuo tietyn laisia haasteita, muummoassa korkokenkien suhteen omistan yhdet talviset kiilakorot. Kiilakorot on todella mukavat niin talvella kuin kesälläkin mutta ehdottomasti talvella tykkään kiiloista paljon. Mutta kyllähän piikki koroillakin voi hyvin kävellä jäällä kuin lumellakin. korkoon kohdistuva paine on niin suuri että se tarraa hyvin jäähän mikä on todella hyvä mutta olkaa varovaisia silti.

Vaikka talvi tulee niin ei tarvitse luopua koroista vaan käyttäkää rohkeesti.

Uusi haaste mitä oon alkanut kokeilla paljon on meikkaus. Siinä sitä riittää haastetta, kaikki ne aineet ja kostit miten saadaan kunnon meikki vaatii paljon harjotusta mutta kyllä se siitä kun vaan testaa niin hyvä tulee.

sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kaksi seksikästä naista

Mukava viikonloppu takana, löydettiin eritäin tyylikkäät kiilakorkosaappaat tyttöystävälle. Harmiksi vaan yhden illan käytön jälkeen, tyttöystäväni pettyi seksikkäisiin saappaisiin. Saappaat osattautui yllättävän kiikkeriksi korkean kiilakoron johdosta. Mutta se ei meitä estänyt nauttimasta Helsingin yöstä.

Itselläni oli myös vähällä käytöllä olleet nyörisaappaat käytössä. Illan asuni koostui nahkahousuista, lyhyestä selästä auki olevasta mekosta, piikkikorollisista nahkasista nyöri saappaista ja nahkatakista ja hanskoista. Vaikka saappaissa on paltformia noin 4cm ja piikkikorkoa noin 12 cm niin todella mukavat kävellä kaupungilla sekä ajaa autoa. 

Niin sanotusti kaksi seksikästä naista oli viettämässä iltaa Helsingin yössä. On se vaan niin kiva tunne kun on pukeutunut tyylikkäästi ja meikannut hyvin ja jalassa hyvin valitut saappaat.  Katseita tulee mutta se ei menoa haitannut yhtään. 


Kengät: misusta
Takki: Hm
Nahkahousut: Hm
Mekko: HM
nahkanskat: pirsma

maanantai 10. lokakuuta 2016

Päivän asu

Päivä on ollut vauhdikas, syksyinen kaunis sää ja mukava seura mikä sen parempaa.

Helsingin vilinässä mennessä päivä kului nopeesti, näyte ikkunoita katselen teellä käydessä.  Päivän tyylinä oli nahka housut ja nahka nilkkurit 9 cm korolla ja asu kokonaisuuteen sopiva takki. Vaikka on jo kylmä sää niin nahka housut on mukavan lämpimät ja tyylikkäät syksyyn.
Illasta nilkkurit vaihtuu saappaisiin melkein automaattisesti säiden kylmettyä lisää, mutta se ei menoa haittaa piikki korot jalkaan ja nahkahanskat käteen ja taas menoksi tien päälle.
Housut = hm 
Takki= vero moda 
Hanskat = pirsmasta
Kengät misusta 

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

autossa koroilla

Auto ja korkokengät mitä parhan yhdistelmä,  olen innostunut ajamaan korkokengät jalassa autoa niin paljon, että voi ajaa pelkillä koroilla aina. 8-12 cm korot on todella hyvän korkuiset korot ajaa.

Vaikka lenkkareillakin ajelen niin jotenkin tuntuu, että korkokengillä saa paremman tuntuman ja mielyttävän asennon polkimille. Toki lenkkarit on myös hyvät mutta omasta mielestä jokseenkin kömpelöt polkimilla kun on oppinut ajaa koroilla.

Koroilla ajaminen on mukavaa,mielenkiintoista, välillä pelottavaa, keksii kaikenlaista mitä voi tehdä autolla. 
En voisi enään ajatella etten ajaisi autoa ilman korkokenkiä jotenkin se vaan on niin kivaa ja se saa autoilun tuntumaan todella mukavalta. Kyseisen kuvan reisisaappaat  ovat hyvät ajokengät, korot jalkaan ja ajelemaan rohkeesti.
Kaupungilla kun liikkuu ja huomaa auton pysähtyvän ja autosta nousee ulos kaunis nainen korkeissa koroissa niin se saa kaikkien miesten pään kääntymään varmasti.

Itse kannustan kaikkia ketkä vaan uskaltaa ajaa koroilla niin ajamaan ja käyttämään korkoja.

Onko muita miehiä ketkä uskalletta ajaa koroilla kommentoikaa olisi kiva kuulla :)

maanantai 3. lokakuuta 2016

Kyllä se vaan herättää jonkin verran katseita, kun astuu julkisuuteen naisen.  Onhan se ymmärrettävää, että kun mies pukeutuu naiseksi katseita tulee. Korkokengät hän on alun perin miesten keksintö, ratsastusta varten korot on aluksi tehty.

Jossain vaiheessa siten korot alkoi siirtyä myös naisten jalkoihin, naisilla koronkorko kasvoi tyylikkäämpään suuntaan. Sekä myös kenkiin alkoi tulla seksikkyyttä lisää, lopulta korot lähtivät vaan naisten käytöön.

Nyky päivänä on aika kapee katse ihmisillä siihen kenelle korkokengät kuuluu, varsinkin vanhan sukupolven ihmisille korkokengät kuuluu vain naisille ja jos mies käyttää korkoja hän on auto maattisesti vähintään homo.
Ite voin sanoa heti vaikka pukeudun ja käytän naisten kenkiä niin en ole homo, tämä on minulle harrastus ja samallaetsin rajojania ja haluan muuttaa ihmisten mieli piteitä siitä ketä kaikki saa käyttää korkoja. Kuuluuko ne naisille vai myös miehelle oma mielipide on ne Kuuluu kaikille ketä haluaa käyttää korkoja.

Kaikkia sitä ei toki voi mielyttää omalla tyylillä mutta maailma muuttuu sekä tyylit että siinä samalla tyylien käyttöjät. Rohkaisen miehiä käyttämään korkoja jos vain kiinostaa ite tosiaan lähdin siitä kokeilun ja kiinostuksen halusta  rohkeesti vaan .

Korkokengät kaikkien käyttöön kerta miehet ovat korot aikoinaan ottaneet käyttöön niin otetaan ne takasin omaan kenkä valikoimaamme.

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Lemppari korot ja tyyli

Olen aina pitänyt enempi saappaista ja nilkkureita. Sen takia saappaita on kertynyt jo monia, yhdet ehdottomat lempparit ovat piikkikorolliset nahka,mokka,kangas varella olevat saappaat. Joissa on noin 10cm korko

Kyseisellä saappailla tulee varmasti tänäkin syksynä paljon käyttöä niin arjessa kun juhlissa. Nahkahousut yhdistettynä kyseisiin saappaisiin sopivat todella hyvin yhteen.

Saappaat  voi onneksi yhdistää moneen eri asu kokonaisuuteen, itse tykkään yhdistää saappaita kireiden housujen ja hameiden kanssa.

Nilkkureita löytyy tällä hetkellä kahdet kiilakorolla olevat kangas kengät sekä paksulla korolla olevat nahka nilkurit. Näitä käytän näin arjessa enemmän rennommalla tyylillä. Katseitahan saan paljon, mutta se on ymmärrettä moni ei ole nähnyt ennen miestä joka käyttää naisten muotia arki pukeutumisessaan.

Illan viettoon lähdössä saa nähdä millasta huomiota herättää tämän illan typukeutumis tyyli

maanantai 19. syyskuuta 2016

syksy tulee

Huomenta kaikille, syksy tulee kovaa vauhtia ja saapas kausi alkaa. Minulta löytyy neljät erilaiset saappaat niin arki käyttöön kuin biletykseen. Syksy ja saappaat mitä parhain yhdistelmä jalat pysyvät lämpimänä ja tyyliä pystyy vaihtelemaan rajattomasti.

Kireet farkut, nahkahousut tai tyylikkäät hameet tai mekot sopivat hyvin, saappaiden kanssa niin arkikäyttöön kuin juhliin. Yhdistelkää rohkeesti erilaisia tyylejä saapaiden kanssa.

Saapas valikoimasta löytyy yhdet reisisaappaat noin 10cm korolla. Sekä kolmet polvi pituiset saappaat 10-12 koroiltaan. 
Tyylikkäimpiä saappaita  noista kolmesta ovat  Helsingistä MISu kenkä kaupasta hommatut polvipituiset saappaat missä on tehosteena nyöritys takana aivan mahtavat juhla käyttöön.

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

koroista ja muodista harrastus

Kaikki alkoi kiinostuksesta kokeilla ja oppia kävelemään koroilla. Ensimmäiset korot oli vaatimattomat saappaat noin viidensentin korolla, ne oli aivan mahtavat saappaat harjoitella kävelemään.

Mutta nälkä kasvoi kävellessä  saapaita ja muita korkoja tuli lisää ja haasteita tuli lisää paljon, aloin käyttämään korkoja julkisesti ja arjessa. Mutta vaikka aloin käyttömään korkoja julkisesti niin en ole katunut yhtään että uskalsin alkaa kokeilemaan, vaikka kommenttia tuli paljon ja se ei ollut kaunista kuuneltavaa.

Kiinostus kasvoi ja siirtyi vaateisiin, huomasin että kaikki miesten vaatteet ei sopineet naisten kenkien kanssa yhteen. Niin hommasin erilaisia vaatteita muumoassa nahkahousut ja hameita ja nahkatakin sekä erilaisia asusteita.

Nykyään käytän korkoja viikottain jopa paivitäin en kadu yhtään että olen lähtenyt kokeilemaan mihin kaikkeen uskallan.

Jokaisella on erilaisia harrastuksia minulla on tämä

Harrastus toi mukanaan muitakin vaikeuksia kuin se miten muut reakoi, kaikista haastavinta oli kertoa tyttö ystävälle mitä harrastan. Alku menikin kierrellen ja kaarrellen totuutta,mutta sitten piti uskalt kertoa harrastuksesta. Koville se otti kertoa pelkäsin että tyttö ystäväni jättää minut, mutta toisinkävi tyttöystävä pienen kysely tunnin jälkeen hyväksyi asian ja alkoi kannustamaan käyttämään korkoja niin arjessa kuin yhdessä ollessamme.

Kiitos ihanalle tyttö ystävälleni  että hyväksyi minut ja harrastukseni vaikka harrastus ei ole ihan sieltä normaalimmasta päästä. :D

maanantai 12. syyskuuta 2016

kuka olen mistä puhun

Hei olen 24 vuotias mies ja tuun puhumaan miehen näkö kulmasta, miltä tuntuu käyttää korkokenkiä arjessa. Olen käyttänyt korkoja jo jonkin aikaa, ihan julkisesti ja kokemuksia siitä miten ihmiset kokee sen miltä mies näyttää koroissa on tullut vaihtelevasti. Eniten katseita ja katseita on tullut. :) toivottavasti viihdytte juttejeni parissa.