sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kaksi seksikästä naista

Mukava viikonloppu takana, löydettiin eritäin tyylikkäät kiilakorkosaappaat tyttöystävälle. Harmiksi vaan yhden illan käytön jälkeen, tyttöystäväni pettyi seksikkäisiin saappaisiin. Saappaat osattautui yllättävän kiikkeriksi korkean kiilakoron johdosta. Mutta se ei meitä estänyt nauttimasta Helsingin yöstä.

Itselläni oli myös vähällä käytöllä olleet nyörisaappaat käytössä. Illan asuni koostui nahkahousuista, lyhyestä selästä auki olevasta mekosta, piikkikorollisista nahkasista nyöri saappaista ja nahkatakista ja hanskoista. Vaikka saappaissa on paltformia noin 4cm ja piikkikorkoa noin 12 cm niin todella mukavat kävellä kaupungilla sekä ajaa autoa. 

Niin sanotusti kaksi seksikästä naista oli viettämässä iltaa Helsingin yössä. On se vaan niin kiva tunne kun on pukeutunut tyylikkäästi ja meikannut hyvin ja jalassa hyvin valitut saappaat.  Katseita tulee mutta se ei menoa haitannut yhtään. 


Kengät: misusta
Takki: Hm
Nahkahousut: Hm
Mekko: HM
nahkanskat: pirsma

maanantai 10. lokakuuta 2016

Päivän asu

Päivä on ollut vauhdikas, syksyinen kaunis sää ja mukava seura mikä sen parempaa.

Helsingin vilinässä mennessä päivä kului nopeesti, näyte ikkunoita katselen teellä käydessä.  Päivän tyylinä oli nahka housut ja nahka nilkkurit 9 cm korolla ja asu kokonaisuuteen sopiva takki. Vaikka on jo kylmä sää niin nahka housut on mukavan lämpimät ja tyylikkäät syksyyn.
Illasta nilkkurit vaihtuu saappaisiin melkein automaattisesti säiden kylmettyä lisää, mutta se ei menoa haittaa piikki korot jalkaan ja nahkahanskat käteen ja taas menoksi tien päälle.
Housut = hm 
Takki= vero moda 
Hanskat = pirsmasta
Kengät misusta 

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

autossa koroilla

Auto ja korkokengät mitä parhan yhdistelmä,  olen innostunut ajamaan korkokengät jalassa autoa niin paljon, että voi ajaa pelkillä koroilla aina. 8-12 cm korot on todella hyvän korkuiset korot ajaa.

Vaikka lenkkareillakin ajelen niin jotenkin tuntuu, että korkokengillä saa paremman tuntuman ja mielyttävän asennon polkimille. Toki lenkkarit on myös hyvät mutta omasta mielestä jokseenkin kömpelöt polkimilla kun on oppinut ajaa koroilla.

Koroilla ajaminen on mukavaa,mielenkiintoista, välillä pelottavaa, keksii kaikenlaista mitä voi tehdä autolla. 
En voisi enään ajatella etten ajaisi autoa ilman korkokenkiä jotenkin se vaan on niin kivaa ja se saa autoilun tuntumaan todella mukavalta. Kyseisen kuvan reisisaappaat  ovat hyvät ajokengät, korot jalkaan ja ajelemaan rohkeesti.
Kaupungilla kun liikkuu ja huomaa auton pysähtyvän ja autosta nousee ulos kaunis nainen korkeissa koroissa niin se saa kaikkien miesten pään kääntymään varmasti.

Itse kannustan kaikkia ketkä vaan uskaltaa ajaa koroilla niin ajamaan ja käyttämään korkoja.

Onko muita miehiä ketkä uskalletta ajaa koroilla kommentoikaa olisi kiva kuulla :)

maanantai 3. lokakuuta 2016

Kyllä se vaan herättää jonkin verran katseita, kun astuu julkisuuteen naisen.  Onhan se ymmärrettävää, että kun mies pukeutuu naiseksi katseita tulee. Korkokengät hän on alun perin miesten keksintö, ratsastusta varten korot on aluksi tehty.

Jossain vaiheessa siten korot alkoi siirtyä myös naisten jalkoihin, naisilla koronkorko kasvoi tyylikkäämpään suuntaan. Sekä myös kenkiin alkoi tulla seksikkyyttä lisää, lopulta korot lähtivät vaan naisten käytöön.

Nyky päivänä on aika kapee katse ihmisillä siihen kenelle korkokengät kuuluu, varsinkin vanhan sukupolven ihmisille korkokengät kuuluu vain naisille ja jos mies käyttää korkoja hän on auto maattisesti vähintään homo.
Ite voin sanoa heti vaikka pukeudun ja käytän naisten kenkiä niin en ole homo, tämä on minulle harrastus ja samallaetsin rajojania ja haluan muuttaa ihmisten mieli piteitä siitä ketä kaikki saa käyttää korkoja. Kuuluuko ne naisille vai myös miehelle oma mielipide on ne Kuuluu kaikille ketä haluaa käyttää korkoja.

Kaikkia sitä ei toki voi mielyttää omalla tyylillä mutta maailma muuttuu sekä tyylit että siinä samalla tyylien käyttöjät. Rohkaisen miehiä käyttämään korkoja jos vain kiinostaa ite tosiaan lähdin siitä kokeilun ja kiinostuksen halusta  rohkeesti vaan .

Korkokengät kaikkien käyttöön kerta miehet ovat korot aikoinaan ottaneet käyttöön niin otetaan ne takasin omaan kenkä valikoimaamme.