sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Talvi tuli

Pimeä aika on todella mukavaa aikaa tähän minun harrastukseen. Pimeällä uskaltaa enemmän kokeilla erilaisia tyylejä, kun puolestaan valoisaan aikaan ei uskalla pukeuta niin räväkästi. paitsi ehkä kun ajelee autolla voi heitäytyä todella rajusti myös kesällä.

Tyylillisesti nahka vaattet ovat eniten itseäni tällä hetkellä, mutta kylläse pikku hiljaa varmaan alkaa muuttua. talvi tuo tietyn laisia haasteita, muummoassa korkokenkien suhteen omistan yhdet talviset kiilakorot. Kiilakorot on todella mukavat niin talvella kuin kesälläkin mutta ehdottomasti talvella tykkään kiiloista paljon. Mutta kyllähän piikki koroillakin voi hyvin kävellä jäällä kuin lumellakin. korkoon kohdistuva paine on niin suuri että se tarraa hyvin jäähän mikä on todella hyvä mutta olkaa varovaisia silti.

Vaikka talvi tulee niin ei tarvitse luopua koroista vaan käyttäkää rohkeesti.

Uusi haaste mitä oon alkanut kokeilla paljon on meikkaus. Siinä sitä riittää haastetta, kaikki ne aineet ja kostit miten saadaan kunnon meikki vaatii paljon harjotusta mutta kyllä se siitä kun vaan testaa niin hyvä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti