maanantai 28. marraskuuta 2016

Mietiskelyä

On se kivaa kun voi pukeutua ja laittautua välillä niin kuin haluaa ilman paineita. vaikka välillä mietityttää miten muut ajattelee niin en anna enään sen vaikuttaa niin paljon kuin ennen.
Kenkiäkin kun käy ostamassa niin myyjiltä saa kivasti neuvo miten eri asuja kannattaa yhdistää ja miten saan korot tuntumaan mukavilta jalkaani. kiitos avuliaille myyjille ketkä jaksaa ymmärtää että mieskin voi käyttää korkoja arjessa.
Pikku joulukausi on täydessä käynissä toivottavasti töiden lomassa pystyy nauttimaan pikku jouluista, niin miehenä kuin  naisenakin.  näin joulun ja pikkujoulun aikana huomaa että saapas kausi on täydessä käynissä kaupungilla näkee sit minkälaisia korkokenkiä upeilla koroilla ja varsilla. itsekkin aijon käyttää saappaita niin paljon kun vaan pystyy.

Millasia saappaita teltä arvon lukiat löytyy kertokaa rohkeesti.

2 kommenttia:

  1. Löytyy muutamat erilaiset. On kiilakorot, reissisaappaat nyöreillä ja soljelliset piikkokorkosaappaat. Haaveissa olisi vielä yhdet, ehkä joulupukki auttaa tässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että korkoja löytyy itelläkin on ainakin 10 eri korot en pysy laskuissa enään mukana :) mutta tuun tekemään niistä päivitylsen tässä lähiaikoina. Seuraa ihmeessä niin näät mitä löytyy :)

      Poista