maanantai 5. joulukuuta 2016

päivän kokemuksia

Mukavapäivä kävellä ja ajaa koroilla.  koroillapäivän asu suorat housut ja uudet ihanat nilkkurit :)
Uudet nilkkurit pääsi tänään tosi testiin kun kävin tyttö ystävän kanssa shoppailemassa. Todella hyvät ovat kävellä vaikka korkoa onkin 11 cm . tunnin kävely helsinkiläisessä käupassa ei tuntunut missään eli todella hyvät kengät ovat :)

On se kivan näköstä kun ihmisillä jää suu auki kun huomaavat kuinka hyvin mieskin uskaltaa kävellä 11 cm korot jalassa. Katseita siis tuli paljon taaskin mutta huutelua ei kuulunut yhtään onneksi, kiva.

Itsestä on alkanut tuntua siltä että ihmisten näkemys siitä ketä käyttää mitäkin kenkiä on alkaneet pikkuhiljaa muuttua siihen suuntaan että uskalletaan käyttää esim nyt korkokenkiä niin kuin itekkin käytän.  Kyseisiä nilkkureita ostaessani kysyin myyjältä käykö heillä paljonkin miehiä ostamasssa korkokenkiä itselleen tai vaimoilleen/ tyttö ystävilleen. Hämmästyin suuresti kun myyjä totesi että kyllä heillä käy paljon miehiä hommaamassa korkokeniä itselleen, sekä myös totta kai paljon myös ostetaan vaimoille ja tyttöystäville hän sanoi.

itse ainakin ostan mieluusti suoraan niikkeestä kengät koska haluan kannattaa kivi jalka kauppoja varsinkin niitä joilla on vain pari liikettä.

Suoraan liikkeestä ostettuna voit sovittaa heti ja vaikka yksin ollessasi kysyä myyjältä kuinka hyvin vaikka kengät sopivat sinulle.

Oletteko ostaneet vaimolle/ tyttöystävälle tai itsellenne korkokenkiä vastatkaa vaan rohkeesti?
myös naiset uskalaisitteko ostaa miehellenne korot ?

4 kommenttia:

  1. Ostanut itselle, siskolle ja poikaystävälleni. Kivijalkakaupoista on mukava tehdä löytöjä.

    VastaaPoista
  2. Helppo tietenkin löytää korkkarit kokoon 41 asti, mutta 44 tai yli onkin jo paljon vaikeampi.

    VastaaPoista