maanantai 3. lokakuuta 2016

Kyllä se vaan herättää jonkin verran katseita, kun astuu julkisuuteen naisen.  Onhan se ymmärrettävää, että kun mies pukeutuu naiseksi katseita tulee. Korkokengät hän on alun perin miesten keksintö, ratsastusta varten korot on aluksi tehty.

Jossain vaiheessa siten korot alkoi siirtyä myös naisten jalkoihin, naisilla koronkorko kasvoi tyylikkäämpään suuntaan. Sekä myös kenkiin alkoi tulla seksikkyyttä lisää, lopulta korot lähtivät vaan naisten käytöön.

Nyky päivänä on aika kapee katse ihmisillä siihen kenelle korkokengät kuuluu, varsinkin vanhan sukupolven ihmisille korkokengät kuuluu vain naisille ja jos mies käyttää korkoja hän on auto maattisesti vähintään homo.
Ite voin sanoa heti vaikka pukeudun ja käytän naisten kenkiä niin en ole homo, tämä on minulle harrastus ja samallaetsin rajojania ja haluan muuttaa ihmisten mieli piteitä siitä ketä kaikki saa käyttää korkoja. Kuuluuko ne naisille vai myös miehelle oma mielipide on ne Kuuluu kaikille ketä haluaa käyttää korkoja.

Kaikkia sitä ei toki voi mielyttää omalla tyylillä mutta maailma muuttuu sekä tyylit että siinä samalla tyylien käyttöjät. Rohkaisen miehiä käyttämään korkoja jos vain kiinostaa ite tosiaan lähdin siitä kokeilun ja kiinostuksen halusta  rohkeesti vaan .

Korkokengät kaikkien käyttöön kerta miehet ovat korot aikoinaan ottaneet käyttöön niin otetaan ne takasin omaan kenkä valikoimaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti